Lista oferte

Comanda penisului, Clasamentul produselor pentru mărirea penisului

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de de lei.

prostatită lipsită de erecție măsurați dimensiunea penisului când este erect sau nu

Film cu modul de utilizare al pompei Bathmate poate fi vazut aici. Eficacitatea pompei Bathmate este cu la suta mai mare decat la pompele de vacuum clasice.

Mărirea penisului

Pompa penis disponibila cu cilindru transparent sau bleu. Mod de utilizare: Umpleti bathmate cu apa si introduceti penisul astfel incat mansonul de cauciuc sa fie inspre corp.

remediu pentru refacerea erecției centre de erecție și ejaculare

Asezati scrotul astfel incat sa aveti parte de confort in timpul utilizarii. Apasati comanda penisului spre dumneavoastra lasand sa iasa surplusul de apa prin valva de deasupra.

Desi cu totii suntem de acord ca sexul reprezinta o parte importanta a vietii de cuplu, acest lucru este in continuare neglijat de multi, in timp ce pentru un alt procent semnificativ reprezinta un subiect tabu.

Este nevoie de pompari pentru ca tot surplusul de apa echivalent cu volumul penisului sa fie eliminat din pompa.

Mansonul este facut sa revina automat la pozitia initiala, astfel puteti sa apasati din nou creand presiune negativa.

Formula inovativă funcționează foarte eficient, garantând creșterea în grosime și lungime a penisului, precum și îmbunătățirea sensibilității acestuia - toate acestea vor avea un efect benefic în cadrul viitoarelor experiențe sexuale.

Sangele va fi atras in penis stimuland erectia si cresterea penisului. Creearea de presiune prea repede poate sa inroseasca penisul si sa capete o culoare vanata, acest lucru este normal atunci cand folositi o pompa de vacuum conventionala la care utilizatorul face vacuum cu ajutorul pompei de aer.

Top vanzari in marirea penisului

Bathmate creeaza presiune intr-un ritm lent si numai cand penisul ajunge la dimensiunea lui maxima bathmate incepe sa creeze forta de suctiune. Acest lucru face ca pompa bathmate sa fie cea mai sigura pompa de vacuum pentru marirea penisului de pe comanda penisului. Pana cand penisul ajunge la marimea sa maxima este necesar sa tineti apasata pompa pe corpul dumneavoastra.

Dupa ce pompa ajunge la maximul de presiune negativa penisul incepe sa creasca. Daca presiunea este prea mare trebuie doar sa apasati pe valva din partea de sus a pompei pentru a elibera apa.

Efect garantat!

dacă există dorință, dar nu există erecție a pierdut o erecție este oboseală

Mod de prezentare:.