Inele penis

Penis gladiator

penis gladiator

In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare. Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra penis gladiator a procesa factura comenzii. Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.

Penis Gladiator Music

Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati. Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie. Google Adwords Optimizeaza reclamele transmise online.

penis gladiator

Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.

Chat Pentru a intra in legatura cu un consultant, a primi si a cere informatii si a plasa comanda insotit de suport de specialitate in timp real, sunt necesare datele dvs 2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii accesare site, plasare comanda si a platii aferente comision partenerisunt necesare datele dvs.

penis gladiator