deines Penis - Traducere în română - exemple în germană | Reverso Context

Penis înghețat, Traducere "deines Penis" în română

Ganó cuando nació con un pene.

Aceste exemple pot conține termeni colocviali. Traducere "deines Penis" în română penisul Alte traduceri Während du dich nach vorne gebeugt hast, um dir selbst einen zu blasen, kam ein Stück Pollen in deine Nase, du hast genossen du hast die Spitze deines Penis abgebissen

A câștigat când s-a născut cu un penis. Parece un pene que está penetrando una vagina.

Seamănă cu penis înghețat penis care intră într-o "păsărică". Un físico de mierda con un pene pequeño penis înghețat alcoholismo hereditario.

Statistici şi prognostic Semne şi simptome cancer penian Uneori, cancerul de penis se dezvoltă fără să producă semne sau simptome. În general, primul semn este modificarea tegumentului, mai ales la nivelul vârfului sau glandului penian prepuț sau pliul de piele ce protejează vârful penisului.

Un fizic de doi bani cu o sculă mică și alcoolism ereditar. Penis înghețat es un pene, mas parece un monstruo. Asta nu e o sculăarata mai degrabă ca un monstru.

Y tú siempre has tenido un pene pequeño. Iar tu ai avut dintotdeauna penisul micuț. Las zarigüeyas tienen un pene bífido.

care este cusătura penisului

Oposumii au penisul în formă de furcă. Tenemos un pene congelado que debemos llevar al hospital.

Matriță de gheață penisului — 43 oferte pe Joom

Avem un penis înghețat cu care trebuie să ajungem la spital, omule. Apretaba la mano como un pene parcialmente excitado. Când mi-a dat mâna, parcă era un penis parțial în erecție. Encantado por un fantasma que tiene un pene de 20 pulgadas.

Cuvinte cheie de căutare

Fermecat de o fantoma care are un penis de 20 inch. Sí, necesita un pene donde llorar.

  • Forme inghetata
  • deines Penis - Traducere în română - exemple în germană | Reverso Context

Da, atunci are nevoie de un penis pe care sã plângã. Mientras se acostaba encima mío Cum stătea întinsa peste mine Le quedó toda parada, como un pene. Stă în sus ca un penis.

Quizás es un anillo con un pene. Poate e un inel cu un penis pe el. Parece un pene, pero más pequeño. Pare a fi un penisdar mai mic. Caminó y sacó algo de la gaveta que parecía un pene.

Categorii populare

A scos din sertar ceva ce arăta ca un penis. Seth, tú tienes un pene pequeño.

care penis este cel mai mic

Băiete, ai un penis micuț. No podía poner una pluma sobre un papel sin dibujar un pene. Nu puteam pune mâna pe hârtie și pix, până nu desenam un penis.

WhatsApp Am spus de multe ori faptul că femeile bătrâne sunt mai perverse dar nu prea m-a crezut nimeni.

Él decía que parecías un pene ambulante. Spunea că arăți ca un penis cu picioare. Solía decir que parecías un pene andante.

cum să vă îngroșați penisul

Spunea că arăți ca un penis ambulant. Porque me bendijeron con un pene. Pentru că sunt binecuvântat cu un penis.

Meniu cont utilizator

Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context. Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu.

Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.