Penisul și scrotul

Penisuri spaniole. Traducere "penis" în spaniolă

Veo docenas de penes a diario.

penisuri spaniole modul în care greutatea în exces afectează dimensiunea penisului

Văd o mulțime de penisuri în fiecare zi. Ray, sobre los dos penes Ray, în legătură cu cele două penisuri El godes no tienen que ver nada con los penes.

Harta mondială a bărbăţiei

Dildo-urile nu au nimic de-a face cu penisurile. No recibo crédito por todos los penes que no chupo.

penisuri spaniole cum să afli ce penis are un tip

Eu nu primesc credit pentru toate penisurile pe care nu le-am supt. Por lo tanto, he liberado a muchos penes y vaginas.

penisuri spaniole Crește membrul odată cu erecția

Adică am eliberat multe scule și păsărici. Hubo 18 penes antes del tuyo, Charlie. Au fost 18 scule înainte de tine, Charlie Es adorable como lograste que parecieran pequeños penes.

Harta mondială a bărbăţiei

Sunt adorabile, cum le-ai făcut să arate ca niște penisuri mici. Seguro viste más penes en prisión que un urinal en el estadio Astrodome. Pun pariu că ai văzut mai multe scule la pârnaie decât la un pisoar din Astrodome. Me encantaría llevarte a pasear una noche para que pruebes nuestros penes.

Injecții în penis plăcea să ia o plimbare o noapte pentru a încerca penisuri noastre.

Cristian și Sebastian Săndulache au plătit o sumă colosală ca să iasă din închisoare

La buena es que puede empezar a chupar penisuri spaniole de inmediato. Vestea buna e ca, puteți sa începeți penisuri spaniole sugeți penisuri imediat.

A aquel tipo le gustan los penes.

penisuri spaniole penisului și erecția acestuia

Omul ăla se dă în vânt după scule. Eh, de verdad, aquellos tíos tenían penes de rinoceronte Hei, serios, negrii ăștia aveau penisuri Debería suavizar un poco las alusiones a penes y vaginas.

penisuri spaniole medicamente inofensive pentru a spori erecția

Referirile la penisuri și vagine, ar trebui un pic mai nuanțate. Te diré tres palabras: chistes sobre penes. Am două vorbe pentru penisuri spaniole Glume cu scule.

marire penis

Ai o grămadă de glume cu scule? Supongo que los penes son naturaleza. Penisurile fac parte din natură, presupun.

Românii, alături de greci şi ruşi

Nueves penes que están miando al mismo tiempo. Nouă penisuri care toate se ușurează în același timp. Te quiero más que a los penes. Te iubesc mai mult decât penisurile. Te va a costar cinco penes recuperarte de este tío.

Traducere "penis" în spaniolă

Este să te ia cinci penisuri pentru a trece peste acest tip. Además, más penes, como éste. Și mai multe sculeca asta. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context. Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați.

Românii, alături de greci şi ruşi

Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.