(DOC) Curs Reflexoterapie | margareta Banea - univegaconstruct.ro

Reflexoterapia penisului

Conținutul

ce dimensiune are penisul femeilor erecție nocturnă feminină

Scopul acestui masaj tantra este de a crea o stare de mediu in care barbatul se poate relaxa si prin placere de la lingamul lui,este deseori folosit ce procedeu de  a construi incredere si intimitate pentru ai ajuta pe acestia sa treca peste o conditie sexuala si o reflexoterapia penisului.

Orgasmul nu estescvopul masajului lingam,dar deseori sau de cele mai multe ori este un efect secundar placut si bine venit…scopul este sa masaezi organul implicit testiculele ,perineul si punctul G barbatesc, si sa dea barbatului care este o forma de placere cu care nu este obisnuit. Conceptia generala a barbatului este cea a unuia care face masajul si este orientataspre scopul final.

penis masculin ce este el este necesar să tăiați penisul

Acest tip de masaj permite barbatului sa isi descopere o parte mai blanda si mai receptiva si sa traiasca o placere netraditionala adica reflexoterapia penisului poate sa te simti bine si sa ai orgasm si prin masaj nu numai prin sex. Acesta se reflexoterapia penisului cu o baie fierbinte,fara graba,sa respire adanc cateva exercitii de respiratie pentru reflexoterapia penisului respiratia  constienta relaxata te va scoate dintr-un proces mintal si te va pune in contact cu propriile trairi,stomacul trebuie sa fie si el relaxat si elibereaza-ti toata tensiunea pe care cu totii o tinem acolo…inainte de masaj golesteti intestinele,deci sa nu mananci  inainte.

cauza erecției prelungite care are cel mai lung penis uman

Barbatul  trebuie sa stea intins  pe spate  cu perna sub cap,co o perna sub solduri si cu picioarele  departate si cu genunchii usor ridicati,maseoza va sta intre picioarele acestuia ,se reflexoterapia penisului usor picioarele,abdomenul,pieptul…. Apoi se schimba directia,se incepe de la varful penisului spre baza cu aceleasi miscari mentionate mai sus,se schimba mainile,apoi iar sensul.

Masarea capului limgamuluise face usor doar cu bericele degetelor,coborand in jos spre baza ,aceste miscari se repeta,cand se simte ca barbatuleste pe cale sa ejaculeze,se retrage mana pentru a lasa lingamul cateva secunde sa se inmoaie,opi se reincepemasajul,totul repetandu-se  de mai multe ori. Orgasmul si ejacularea sunt doua raspunsuri sexuale  diferite care trebuiasca separate.

jared leto penis puncte care provoacă o erecție

Apoi dupa acestea se cauta si se gaseste punctul G barbatesc si se maseaza,exista doua posibilitati pentru a face asta: 1 se cauta acesta in zona dintre testicule si anus  la mijlocul perineului,se simte o mica proeminenta cam cat un bob de mazare sau un pic mai mare,dupa ce a fost gasit se apasa pe el se poate simti o usoara durere inspre inauntru ,dar pe parcursul ce acest loc este masat  aceasta usora durere dispare si barbatul va fi capabil sa si intensifice orgasmul si sa detina  control asupra ejacularii,masarea punctului G reflexoterapia penisului face simultan cu cea penisului descris mai sus ,sau penisul de unde a venit dorinta fiecaruia.

Partajează asta:.

lipsa erecției la un tânăr munca penisului