Prima femeie antrenor din Germania a dat replica zilei: "Fac selecția după mărimea penisului" :)

Replica penisului

Conținutul

  Setul este potrivit pentru penisuri de orice marime.

  secret transparent de la penis

  Setul Cloneboy sa-ti Faci Propriul Dildo din Silicon contine tot ce este necesar ca sa faci o copie de mare calitate a penisului tau, fie singur, fie impreuna cu partenera ta. Cloneboy nu Descriere detaliată Cloneboy Cast Your Own Silicone Dildo Kit - Flesh  » Descrierea produsului Dupa succesul primei serii, echipa Cloneboy a dezvoltat o serie complet noua care include un inel de penis si material extra pentru mulaj ca sa obtii o reproducere care iti garanteaza o replica 3D din silicon de inalta calitate a pensiului tau.

  există o dungă întunecată pe penis

  Cloneboy replica penisului contine ghips care ar replica penisului sa iti irite pielea si foloseste doar material de mulaj care a fost testat medical si este fabricat din alge naturale. Simplitatea setului iti permite sa iti faci propriul tau Cloneboy in cativa pasi usori cu rezultate perfecte de fiecare data.

  Spre deosebire de alte seturi mai ieftine, Cloneboy contine 2 plicuri de gel 3D.

  ce forme există penisuri

  Intotdeuna vei avea o adoua sansa sa faci o buna imprimare a penisului tau, inelul de penis te va ajuta sa iti mentii erectia in timpul procesului de luare a mulajului, este mult mai usor de folosit datorita timpului de 3 minute pentru intarirea mulajului si este inclus un manson stimulator care poate fi folosit pe mulaj sau pe propriul tau penis!

  Pachetul include: - Tub - 2 pachete de gel 3D pudra pentru mulaj - Intaritor.

  când o erecție nu este posibilă