Disfuncția erectilă: certitudini farmacologice și perspective fitoterapeutice - Revista Galenus

Stimularea erecției, Sex Power – Supliment pentru stimularea erectiei, 1 capsula

Capsule pentru stimularea funcției sexuale la bărbați / Капсулы для стимуляции сексуальной функции

Specificatii Erectavit Stimularea Erectiei 15 pastile Remediul ErectaVit pentru stimularea erectiei este un supliment nutritional balansat facut din ingrediente naturale la nivel ortomolecular. Formulat special din ierburi si extracte din jurul globului.

In acest articol ne-am propus sa abordam problematica disfunctiei erectile din punct de vedere fizio-patologic si sa propunem cateva solutii terapeutice.

ErectaVit poate ajuta sa imbunatatesti senibilitatea sexuala si sa cresti considerabil stimularea erecției sexuala. Ingrediente: Vitamine, fito extrasi, amino acizi, gelatina, celuloza microcristalina, tricalciumfosfat, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, dioxid de titan, indigo carmin.

Dozaj: 1 spre 2 capsule cu aproximativ o ora inainte de perioada in care vreti efectul.

stimularea erecției

Va recomandam sa incepeti cu o capsula si sa testati reactia. Nu luati mai mult de 2 capsule in 24 de ore. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

stimularea erecției

Atentie: Folosirea ErectaVit nu este recomandata pentru persoanele cu probleme de inima sau vasculare, cu tensiune arteriala mare si cazurile cu supra-sensibilitate la ingrediente. Nu ar trebui sa fie folosit in combinatie cu alti stimulenti.

Siguranța: Prețul: Liderin sunt pastile puţin cunoscute care trebuie să susţină performanţa masculină.

A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati la rece, intr-un loc uscat, ferit de lumina soarelui. Suplimentele nutritive nu ar trebui sa substituie o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Contine: 15 capsule.

stimularea erecției