A testat placeri interzise! Un barbat din Dorohoi a ramas cu penisul

Tăind penisul. FOTO // Un tiraspolean, internat la spitalul din Cahul după ce s-a automutilat tăindu-și penisul

Conținutul

Ştiri pe aceeaşi temă Devoratoarea de amanţi, cea mai de temut asasină şi macabrul ei secret În anuloamenii legii din oraşul vrâncean Panciu s-au confruntat cu o întâmplare puţin mai ciudată pentru acele vremuri.

tăind penisul cusătura penisului diverg

O femeie din Panciu a ajuns în faţa justiţiei după ce s-a răzbunat pe ibovnicul ei, tăindu-i penisul cu cuţitul. Victima, un bărbat pe nume Enache Costea, maistru zidar din Panciu, intrase într-o relaţie cu o tăind penisul, pe nume Ileana Scarlat Pană, care a durat aproximativ trei ani.

Întrucât bărbatul avea familie, a decis să pună capăt amorului cu Ileana, care în tot acest timp trăia în concubinaj cu un alt bărbat, pe care-l afişa ca fiind soţul ei.

tăind penisul erecție slabă cu soția

Practic, femeia căuta să împace cu farmecele ei cei doi iubiţi, iar pe Enache în mod special, mai cu seamă că maistrul zidar o plătea pentru serviciile oferite, promiţându-i în acelaşi timp că-i va clădi cu măiestria sa o casă nouă, cu condiţia ca ibovnica să-şi procure materialele de construcţie.

Odată însă cu încetarea tăind penisul, femeia şi-a văzut năruit planul de aavea casa promisă, iar în sufletul ei a încolţit ideea răzbunării. Din documentele de arhivă păstrate la Arhivele Naţionale Vrancea aflăm cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în casă între cei doi amanţi.

tăind penisul penis și circumferință

Ce se întâmplase? Vă mai recomandăm: Devoratoarea de amanţi, cea mai de temut asasină şi macabrul ei secret. Sfârşitul a fost pe măsura faptelor sale.

MARIREA PENISULUI

A fost  condamnată la închisoare pe viaţă, dar în scurt timp a înnebunit în puşcărie şi a murit din cauza unei hemoragii cerebrale înainte de cel De-al Doilea Război Mondial. De-a lungul timpului, omenirea a fost îngrozită de faptele unor femei a căror cruzime depăşeşte orice imaginaţie.

MD Un tânăr din Tiraspol și-a tăiat pielea de pe penis. Acesta a fost internat astăzi la spitalul din Cahul unde se află sub supravegherea medicilor. Bărbatul ar fi recurs la acest gest după ce și-ar fi ieșit din minți, din cauza dependenței de droguri. Potrivit șefului adjunct al Inspectoratului de Poliție Cahul, Sergiu Costandachi, Tânărul în vârstă de 28 de ani, originar din orașul Tiraspol, ar fi încercat acum o săptămână în urmă să se vindece de consumul de droguri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în erecție răcită de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: citeste totul despre:.