Maraton Forte si Natural Potent, doua solutii ideale pentru imbunatatirea performantelor sexuale

Erecție scăpați. Ce gândesc femeile când bărbaţii îşi pierd erecţia | univegaconstruct.ro

bărbații au erecție slabă

Erecție scăpați Autor: Magda Marincovici 01 Oct - Un recent studiu britanic este datator de sperante pentru barbatii cu probleme de erectie. Autorii studiului sunt siguri ca unele exercitii fizice speciale ajuta la ameliorarea sexualitatii.

Potrivit rezultatelor unui studiu realizat in Marea Britanie, publicat recent in BJU International, exercitiile fizice care pun in miscare in special musculatura pelviana, situata la baza penisului, ar reprezenta un tratament eficient al tulburarilor de erectie.

Numite inca peiorativ neputinta sau impotenta, tulburarile de erectie sunt definite ca incapacitatea permanenta sau temporara de a obtine sau de a mentine o rigiditate a penisului capabila sa indeplineasca un act sexual. Doctorul Grace Dorey si colegii lui de la Spitalul Nuffield Taunton din Anglia au analizat 55 de barbati cu tulburari de erectie.

Maraton Forte si Natural Potent, doua solutii ideale pentru imbunatatirea performantelor sexuale

Echipa de medici britanici a dat pacientilor mai multe sfaturi, menite sa le imbunatateasca functia sexuala. Ei au insistat asupra stilului de viata.

de ce nicio erecție cu o amantă

De exemplu, ei le-au cerut sa renunte la fumat, dar au insistat pe efectuarea de exercitii fizice care sa antreneze muschii din zona penisului. Aceste exercitii au fost coordonate de un fizioterapeut.

boli la bărbați pe penis

Ele vizau contractarea si decontractarea muschilor pelvieni. Dupa trei luni de exercitii sistematice, barbatii au fost incurajati sa nu renunte la acestea si sa le mai execute inca trei luni.

trăiește sănătos disfuncție erectilă

In finalul acestui studiu avand ca scop ameliorarea sexualitatii, s-a observat ca barbatii cara au urmat programul complet de exercitii fizice au fost multumiti de imbunatatirea semnificativa a functiei erectila. In Franta, potrivit unor studii, exista intre 2,6 milioane de barbati cu aceasta suferinta.

Extractul uscat din Guarana din compozitia Maraton Forte are efecte energizante asupra organismului. Extractul uscat de Ginseng asiatic sustine rezistenta organismului si ajuta la eliberarea stresului. Extractul uscat din Muira puama contribuie la ameliorarea disfunctiilor sexuale.

Disfunctia erectila lejera sau moderata afecteaza unul din trei barbati in varsta de peste 40 de ani. Potrivit profesorului doctor Nicolae Calomfirescu, in tara noastra, nu sunt date precise privind frecventa tulburarilor erectile.

stimularea penisului

Una dintre cauzele lipsei de statistici privind incidenta acestei lățimea măririi penisului este faptul ca barbatii cu tulburari de erectie evita erecție scăpați specialistului. Profesorul doctor Nicolae Calomfirescu este de parere ca doar cu ajutorul exercitiilor fizice nu se poate rezolva acest tip de disfunctii. Dar asociate unui alt gen de terapie cu siguranta cresc sansele de normalizare a functiei erectile.

fără erecție sau slab