Intrebari Frecvente despre Circumcizie

Incizie penis, ​Cum e să-ți faci circumcizie la maturitate

În afară de raţiunile religioase, există şi unele motivaţii medicale recunoscute pentru aplicarea circumciziei.

cel mai faimos penis

Circumcizia este probabil cea mai veche şi mai răspândită operaţie chirurgicală. Ea a fost descrisă pentru prima dată în Biblie, acum 3.

Navigare principală

Încă există controverse  asupra necesităţii şi oportunităţii circumciziei făcute în mod obişnuit. Beneficiile circumciziei Acestea includ împiedicarea infecţiilor repetate ale glandului vârful penisului şi ale prepuţului, evitarea îngustării deschiderii prepuţului, care să obstrucţioneze eliminarea urinei şi împiedicarea prepuţului să acopere tot vârful penisului.

aspirare penis vid

Există şi dovezi că circumcizia reduce şansele apariţiei cancerului la penis. Recomandări Sifilis: simptome şi tratament În ce constă operaţia de îndepărtare a prepuţului circumcizia Operaţia constă în esenţă în îndepărtarea prepuţului, pacientul fiiind anesteziat. Zona este curăţată, iar prepuţul este retras, pentru îndepărtarea adeziunilor şi pentru a se curăţa sub el.

erecție pierdută după steroizi

Apoi este întins în faţă, simetric, de obicei cu ajutorul unor pense chirurgicale fine. O altă pensă este plasată tranversal pe prepuţ, pentru a reţine vârful penisului în spate, prepuţul este îndepărtat cu ajutorul unui bisturiu  sau al unei foarfeci, iar pensa este îndepărtată.

 • Circumcizie: tot ce trebuie să ştii despre îndepărtarea prepuţului - CSID: Ce se întâmplă Doctore?
 • Fimoza și parafimoza: simptome, diagnostic, tratament – univegaconstruct.ro
 • Cauza scăderii erecției la bărbați
 • Fimoza. Ce este, care sunt complicatiile si cum se trateaza? | Medlife

Pielea pungii penisului se retrage de obicei şi marginea pielii rămase în jurul vârfului penisului este suturată la pielea din spate, completându-se astfel procedura. Pacientul se poate întoarce acasă fără probleme, după ce mai întâi a urinat.

 • Fimoza - Totul despre Tratament si Preturi – Clinica Cosmedica
 • ​Cum e să-ți faci circumcizie la maturitate
 • Îmbunătățește prelungirea erecției
 • Circumcizie - Wikipedia

Într-o tehnică simplificată, pe vârful penisului se pune un capac în formă de clopot, sub prepuţ. O sutură este legată de bază şi prepuţul suplimentar este îndepărtat.

 1. Intrebari Frecvente despre Circumcizie
 2. Penis moale flasc
 3. Probleme cu erecția la 38 de ani
 4. Când apare o erecție picătură
 5. Poate fi congenitala, se asociaza frecvent si cu un exces preputial in bot de tapir si secundara, unor infectii locale balanopostite sau dupa decalotarea fortata care lezeaza preputul si duce la formarea unor fisuri preputiale ce se cicatrizeaza stenozant, avand ca rezultat final fimoza.
 6. Ce este necesar pentru ca penisul să stea mult timp

Complicaţiile circumciziei Complicaţiile legate de circumcizie sunt rare, deşi va exista o perioadă de disconfort, care poate dura câteva zile.

Cea mai întâlnită complicaţie ese o hemoragie, care de obicei se poate controla.

Video 3 Piece Penile Prosthesis

Alte complicaţii pot să implice rănirea vârfului penisului şi infecţii. Aspectele culturale ale circumciziei În Statele Unite de astăzi, mulţi bărbaţi sunt circumcişi.

Meniu cont utilizator

Deşi părinţii invocă în mod obişnuit motive de igienă, profesioniştii în medicină consideră că operaţia nu incizie penis valenţe igienice. Prin urmare, se poate spune că circumcizia este cea mai incizie penis formă de chirurgie cosmetică din Statele Unite.

Autor: Stanciu Elena Circumcizia este o interventie chirurgicala genitala ce poate fi aplicata atat la barbati, cat si la femei. In cazul femeilor, termenul defineste un set mai amplu de interventii chirurgicale asupra organelor genitale percepute, incepand cu finalul aniloracte de mutilare a organelor genitale feminine.

Mulţi oameni din lume practică circumcizia din diverse motive, etnice sau culturale. Circumcizia este omniprezentă la evrei şi musulmani, precum şi în sectele creştine mai mici din Egipt, Africa, India şi Oceania.

numele penisului

Dar în Europa, circumcizia s-a practicat foarte rar, chiar şi astăzi fiind mai puţin obişnuită decât în Statele Unite. Sociologii şi antropologii au sugerat câteva argumente pentru explicarea circumciziei.

Meniu de navigare

Se poate să fi fost considerată sănătoasă, un semn de apartenenţă etnică sau ca fiind atrăgătoare pentru sexul opus, sau poate că s-a crezut că amplifică plăcerea sexuală. De exemplu, deşi se crede că măreşte plăcerea în timpul sexului, această practică nu se explică şi în cazul copiilor foarte mici.

cum să eliminați o erecție la bărbați

În Occident, circumcizia este adesea asociată cu iudaismul. În mod tradiţional, toţi băieţii evrei sunt circumcişi. Circumcizia este efectuată în ziua a opta de la naşterea copilului, cu excepţia situaţiei în care împrejurările medicale arată că ar fi dăunătoare copilului.

Chirurgical

Circumcizia face parte integrantă din religia mozaică. Este prima poruncă biblică pe care trebuie să o respecte evreii.

Fimoza congenitala se caracterizeaza prin existenta unui preput in exces sau normal ca lungime, dar cu orificiul ingust, nepermitand decalotarea glandului, atat la adulti cat si la copii. Mucoasa preputiala adera intim la mucoasa glandului, aceste sinechii aderente  favorizand acumularea de smegma in santul balano-preputial. Fimoza cicatriciala survine in urma repetatelor pusee de balanita si balanopostita survenite pe fondul unei fimoze congenitale sau dupa liza sinechiilor balano-preputiale efectuata abuziv la varste mici.

Circumciziile sunt efectuate în mod obişnuit de un mohel, o persoană specializată în circumcizii, deşi incizie penis Statele Unite este un lucru obişnuit ca mohel-ul să aibă pregătire medicală. Ruth K.