Ingrosare de penis cu acid hialuronic - Swiss EstetiX București

Penisuri artificiale, FOTO Poftiţi în fabrica de penisuri! | Click

Vineri, 26 Iulieora Orice adolescent si-a pus macar o data intrebarea daca barbatia lui, masurata in centimetri, corespunde standardelor celor mai exigente. Iar daca respectiva barbatie nu pare suficient de evoluata, ii incolteste imediat gandul ca ar trebui facut ceva, cu atat mai mult cu cat, navigand pe Internet, e usor sa gaseasca oferte generoase, capabile sa rezolve problema prin mijloace naturiste, in principal ceaiuri orientale, cam scumpe dar atragatoare si promitatoare.

Penisuri cu balamale

Un motiv de fala De cele mai multe ori, este o alarma falsa. Expertii au stabilit fara echivoc ca placerea actului sexual, resimtita atat de barbat cat si de femeie, nu depinde deloc de dimensiunea penisului, intrucat vaginul este foarte elastic si se muleaza pe orice dimensiune in timpul acuplarii.

Problema este, ca sa zic asa, mai mult de imagine. Si nu e noua, s-ar parea ca imaginea a preocupat societatea de multe secole - cel putin in tara penisuri artificiale.

Ingrosare de penis cu acid hialuronic

Zic asa, pentru ca, dintre toate limbile latine, numai limba romana a retinut cuvantul latin "phallus", semnificand un penis in stare erecta. Acest phallus s-a pastrat la noi sub forme pline de semnificatie, ca: fala, falos, falnic, a se fali.

penisuri artificiale

A disparut sensul initial, dar a ramas mai mult decat un sens metaforic. Insisi stramosii nostri ne-au lasat mesaj peste veacuri ca ai motive sa te falesti cu un penis zravan si chiar erect. Fireste, cui i se pare ca nu prea are cu ce se fali, isi face penisuri artificiale.

  • Cum se face si la ce foloseste marirea artificiala a penisului
  • Problema erecției lungi la bărbați

Daca se duce sa consulte un medic, inseamna ca a pornit-o pe drumul cel bun, desi exista cateva principii pe care te poti baza si singur. Motiv serios de ingrijorare il constitue cazul cand organul masoara intre 2 si 4 cm, dar medicul poate aprecia ca insuficient si un penis care ajunge pana la 9 cm in stare erecta, scrie Pulsplus.

Tot ce depaseste 9,5 cm n-ar trebui sa constituie niciun motiv de preocupare.

  1. Cum își pun bărbații penisul
  2. Care sunt simptomele bolii penisului
  3. FOTO Poftiţi în fabrica de penisuri! | Click
  4. Există un site care face „minuni” pentru bărbaţii slab dotaţi
  5. Îngroșarea și alungirea atașamentelor penisului
  6. Ingrosare de penis cu acid hialuronic I Chirurgia masculină a luat o mare amploare în ultimii ani.

Trebuie sa tinem seama insa si de faptul ca dimensiunile normale difera dintr-o regiune la alta a globului. Cele specificate mai sus se refera la europeni si nord-americani. Se stie, de exemplu, ca asiaticii au dimensiunea organului foarte mica iar africanii foarte mare.

TESTUL PENISULUI - Crezi Ca Poti SaTreci Acest Test?

Se poate face o operatie Cat penisuri artificiale metodele naturiste, oferite de firme sau chiar persoane necunoscute prin comanda on line, medicii nu prea pun pret pe respectivul procedeu. S-ar parea chiar ca nimeni nu si-a marit barbatia band ceai.

Scurtă istorie a protezelor: Drumul lung de la cârligul lui Captain Hook la penisul bionic

De altfel, cum spuneam, asiaticii care sunt cei mai mari bautori de ceaiuri din lume, au si cele mai mici penisuri. Practic, cine simte ca are o problema in aceasta chestiune trebuie sa incerce numai mijloace testate medical, iar medicul nu se va angaja la o asemenea treaba, decat daca stie ca poate fi intr-devar eficienta, fie sub aspect fiziologic, fie emotional.

Se cunosc astazi trei procedee: tehnica vidului, tensionarea si metodele chirugicale.

penisuri artificiale

Primele doua sunt relative. Tehica vidului are in vedere o ventuza in care se introduce penisul si care se depresurizeaza.

Există un site care face „minuni” pentru bărbaţii slab dotaţi

Efectul se obtine prin cresterea circuitului sanguin. Tensionarea este incomoda si rareori acceptata de pacient. Cea mai sigura si mai eficienta metoda are la baza chirurgia plastica. In acest caz, corectia este facuta cu ligamente speciale, in interiorul penisului. Pe aceste ligamente, se monteaza corpuri cavernoase care se umplu cu sange in timpul erectiei.

Cum se face si la ce foloseste marirea artificiala a penisului

Prelungirea penisului depinde de lungimea respectivelor corpuri cavernoase. Efectele scontate Specialistii atrag insa atentia ca disconfortul operatiei este prea mare, fata de rezultatele finale, care vizeaza pacientul mai mult psihologic, decat fiziologic.

Principalele efecte sunt: Imbunatatirea imaginii si atractiei sexuale, in masura in care partenera ar fi preocupata mai penisuri penisuri artificiale de acest aspect, decat de alte calitati ale barbatului.

Imbunatatirea increderii in sine, pentru acei pacienti care s-au simtit demoralizati prin dimensiunea redusa a organului lor penisul poate fi înlocuit. Este numit astfel orgoliul babatului de a sti ca, atunci cand isi schimba hainele intr-un vestiar comun, nu va fi privit cu compasiune de catre cei din jur.

penisuri artificiale

Traume emotionale, cu care a ramas barbatul, in cazul cand, incercand o patida de sex, partenera l-a respins in ultima clipa, fara vreo explicatie. Ideea ca l-ar fi respins dezgustata de dimensiunea modestului sau organ poate ajunge o obsesie pe viata.

  • S-a inventat penisul artificial - univegaconstruct.ro
  • Cum se reface o erecție și ce

Poate ca, decat o asemenea obsesie, este de preferat operatia. Citeste mai multe despre penis lungire chirurgia plastica penis Sursa: Ziare.