Servețele umede Tianli pentru potență, 10 bucăți | univegaconstruct.ro

Servetel penis

servetel penis

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de de lei. Prezentare Tianli Servetel pentru potenta - L and L Plant: Tianli Servetel pentru potenta - L and L Plant Beneficii: Servetele Tianli au posibilitatea de a va ajuta in imbunatatirea calitatii vietii sexuale; Sunt un bun adjuvant in prevenirea ejacularii servetel penis Utilizand Servetelee Tianli va puteti creste performantele sexuale; Gratie formulei lor, servetelele Tianli au capacitatea de a va ajuta sa beneficiati de erectii ferme si indelungate.

Servetelele Tianli reprezinta o alternativa mai comoda si usor de transportat la suplimentele pentru imbunatatirea performantelor sexuale barbatesti.

Utilizarea servetelelor Tianli este foarte simpla, ca si cand v-ati sterge cu un servetel umed, dupa care asteptati servetel penis acesta sa actioneze la nivelul penisului. Cu ajutorul servetelelor Tianli, erectiile vor deveni mai ferme si pentru o perioada mai lunga de timp, beneficiind in acest mod de placere in timpul actului sexual, atat dumneavoastra, cat si partenera.

servetel penis

Mod de utilizare: Ca sa puteti beneficia de actiunile servetelelor Tianli, se recomanda utilizarea acestora prin trecerea lor la nivelul penisului, inainte de initierea actului sexual cu aproxmativ jumatate de ora. Se asteapta actionarea acestuia, spaland dupa aceea organul reproducator, pentru ca ingredientele active sa nu intre in contact cu vaginul partenerei.

Te-ar putea interesa si...

Se recomanda utilizarea prezervativului. Compoziție: Asarum sieboldii miq ofera calitati tonice servetelelor Tianli, sprijinind capacitatile sexuale.

ICOCO Fortune House Descriere Joom: Indiferent de informațiile furnizate de către vânzător, produsul nu are proprietăți profilactice, de diagnosticare, terapeutice, de reabilitare, nu este un supliment alimentar, nu este un medicament, nu poate fi utilizat în scopuri medicale și nu este un dispozitiv medical. Bine ati venit la magazinul nostru! Veţi găsi mai uimitoare produse sau asemănătoare dacă vizitaţi magazinul nostru. Va garantam cel mai mic preţ şi cea mai înaltă calitate pentru toate produsele noastre!

Un alt ingredient activ din servetelele Tianli este Cnidium monnieri, o planta utila in promovarea libidoului, amelioreaza disfunctia erectila si poate intarzia ejacularea.

Adaugand extract de Epimedium brevicornum in compozitia servetelelor Tianli beneficiati de o buna circulatie sanguina si ameliorarea impotentei.

Sunt de acord ca datele mele personale sa fie prelucrate.

Panax notoginseng ajuta la cresterea performantelor fizice si a fluxului sanguin. Liqusticum chuanoxiong hort contribuie la reducerea conditiilor inflamatorii.

servetel penis

Cinnamomum cassia sustine erectii calitative si de durata. Mod de prezentare:.

servetel penis